Wasze opinie

Masz jakieś uwagi, propozycje?
 Podoba Ci się u nas?
 Chciałabyś nam w czymś pomóc, doradzić?
 Skorzystałaś z któregoś z naszych przepisów i
chcesz się z nami podzielić wrażeniami?

Tu jest najodpowiedniejsze miejsce na  
Twoją opinię.
Chętnie poznamy Twoje zdanie.

Napisz - będzie nam bardzo miło :)

7 komentarzy:

  1. Torcik według przepisu Ani R udał mi się znakomicie.Biszkopt po upieczeniu jest mięciutki,ale spójny i nie rozpada się.Kroi się wspaniale,nie kruszy się w smaku jest przepyszny.
    Troszkę namieszałam z kremem bo dodawałam składniki nie pokolei,ale również nic się nie zważyło,wyszedł znakomicie.Jedyne co zrobię na przyszłość to dodam do tortu więcej kremu i mocniej go nasączę ponczem.Tako ogółem szóstka za ten przepis :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ostatnio robiłam zapiekankę makaronową z przepisu Marty ( Nikusiowej) tylko zamiast parówki dałam kiełbasę którą wcześniej podsmażyłam z papryką i cebulką.Zaś zamiast jogurtu dałam jajko + śmietana z przepisu Ani i tym sposobem wyszła mi pyszna zapiekanka która bardzo nam smakowała :)
    Danie tanie, szybkie w przyrządzeniu i smaczne.POLECAM !!!

    OdpowiedzUsuń
  3. Dzisiaj na obiad zaserwowałam rodzince - Pikantną patelnię.My z Małą już po...i muszę przyznać że danie bardzo nam smakowało.Czekamy na opinię Taty:)
    Tak czy siak polecam !!!

    OdpowiedzUsuń
  4. Zawsze robiłam dewolaje obtaczając bułka tarta-jako-bułka tarta, spróbowałam Waszego przepisu, zstępując pierwszą warstwę mąką i wiecie co wyśmienicie i o wiele lepiej mięso się lepi;-)
    Super, że wymyśliłyście ta stronę;-0) Będę częstym gościem;-0)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja jestem stałą bywalczynią.Robiłam sałatkę z zupek chińskich.Wyszła super.Czekam na nowe przepisy :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Witajcie, jestem tu u was "nowicjuszka" ale zdazylam przewertowac juz wszystkie przepisy i musze przyznac ze az slinka cieknie. Kilka przepisow (np salatka z zupki chinskiej czy niektore zapiekanki)juz wczesniej znalam a z tych mi nieznanych osobiscie wyprobowalam eskalopek w ciescie autorstwa Marty mamy Nikusia(w okrojonej wersji, bez brokulow) i musze skwitowac to jednym moze malo eleganckim ale wielkim: "niebo w gebie". Przygotowanie zajmuje raptem pare chwil, wykonanie jest mega proste a smakuje rewelacyjnie, zarowno na cieplo, jak i na zimno. Naprawde polecam!!!

    OdpowiedzUsuń
  7. Hej dziekuje za odwiedziny na moim blogu i rownierz za komentarze mam nadzieje ze bedziesz mnie odwiedzac czesciej super blog i przepisy napewno skorzytam z niektorych przepisow a ostatnio i tak mam smaki na wszystko i rozne rzeczy mniammmm, ze fajnie asz widziec tutaj takie pysznotki :D POzdrawiam goroco

    OdpowiedzUsuń

Przyciski Listonic